ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ НА B&G SOFT

Со користењето на апликацијата МојРесторан се согласувате на следните услови.

Кои податоци се превземаат од вас како корисник?

 • Информации за лична идентификација (Име, Презиме, Е-пошта, Телефонски број)
 • Информации кои се внесуваат за креирање на свој профил
 • Податоци при влез со социјални мрежи
 • Податоци за претходни услуги при користење на апликацијата

Како се превземаат вашите податоци?

 • Со користење на услугуите на оваа апликација
 • При креирање на свој профил

Каде се користат вашите податоци?

 • Да се спроведе бараната услуга со вашите податоци
 • Да се испраќаат нотификации и е-пошта со специјални понуди и промоции кои би биле соодветни на вашите побарувања
 • За да има постојано подобрување

Колку долго се чуваат вашите податоци?

 • Се чуваат колку што е законски дозволено и неопходно за целите на оваа апликација. Секоја информација од податоците има различна природа па периодот на чување може да варира.
 • При бришење на својата сметка, во рок од 90 дена неопходните податоци се бришат освен тие што се потребни за наши законски обврски

Нотификации и промоции?

 • Доколку дадете ваша согласност за добивање на разни нотификации и промоции, вас ќе ви бидат проследени. Во било кој момент можно е да побарате да се откажете од нив.

Информации во апликацијата?

 • Доколку некои од наведените продукти и услуги кои ги добивате од користењето на оваа апликација не соодвествуваат со тие во неа (слики, цени, резервации) соодветниот објект е должен да го корегира настаниот пропуст.

Доколку имате потреба од прашање, барање или поплака, должни сме во рок од еден месец да ви одговориме.

Контакт на нашата е пошта: info@bgsoft.mk

повелете, посетете не

Работно време

Понеделник -Петок 8:00-16:00
Техничка поддршка 24/7
Kонтакт тел: 070 262 072 и 071 209 021
Тел. за тех. поддршка: 070 387 386

Локација

ул. Дренак 5A / 10
1000, Скопје, Северна Македонија
info@bgsoft.mk
www.bgsoft.mk

powered by cyber38