Благодариме што ја посетивте нашата веб страна

Ве молиме искористете ја формата за да не контактирате

  повелете, посетете не

  Работно време

  Понеделник -Петок 8:00-16:00
  Техничка поддршка 24/7
  Kонтакт тел: 070 262 072 и 071 209 021
  Тел. за тех. поддршка: 070 387 386

  Локација

  ул. Дренак 5A / 10
  1000, Скопје, Северна Македонија
  info@bgsoft.mk
  www.bgsoft.mk

  powered by cyber38